«Παιδικό όνειρο ο Ολυμπιακός, προτεραιότητα Ισπανία ή Τουρκία»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η επόμενη μέρα της καριέρας του μπορεί να τον βρει σε Ισπανία ή Τουρκία.
Δημοσίευση: 14/07/2019 - 10:05
Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η επόμενη μέρα της καριέρας του μπορεί να τον βρει σε Ισπανία ή Τουρκία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ στον ΣΠΟΡ FM:

Για τις αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό:
«Μόνο ευχάριστες, περάσαμε δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα, ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ για αυτό και επέλεξα να έρθω, παρόλο που είχα επιλογές να κάνω το βήμα στην Euroleague και στην Ισπανία πριν δυο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω ένα παιδικό μου όνειρο και να βάλω αυτή τη φανέλα και από εκεί και πέρα θεωρώ πως όλα είναι για καλό και προχωράμε. Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς όταν αγαπάς κάτι πολύ ακόμα και όταν χωρίσεις να του κρατήσεις κακία, μόνο την εξέλιξή του θέλεις και για αυτό εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και όπως τόσα χρόνια το κίνητρό μου ήταν να δουλεύω καθημερινά για να βάλω αυτή τη φανέλα, έτσι από εδώ και πέρα το να δουλεύω σε περίπτωση που μου δοθεί η ευκαιρία να την ξαναβάλω». 

Για το μέλλον του:
«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, γιατί οι ομάδες χρησιμοποιούν τα option out για τους παίκτες και έτσι δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Δεν θέλω να βιαστώ. Πιστεύω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι πιο ασφαλής επιλογή, γιατί το ξέρω και δεν θα χρειαστώ χρόνο να προσαρμοστώ, με ξέρουν ήδη και πιστεύω ότι ήταν πολύ καλές οι χρονιές μου εκεί και θεωρώ πως είναι safe επιλογή για εμένα. Ο μάνατζέρ μου σε κάθε ευκαιρία επικοινωνεί μαζί μου, με προτείνει και πιστεύω πως θα έχω πληθώρα επιλογών. Με βάση κυρίως το υψηλότερο επίπεδο και τον αγωνιστικό τρόπο της ομάδας, γιατί θέλω να βρω μια ομάδα που μου ταιριάζει θα κάνω την πιο σοφή επιλογή, με προτεραιότητα την Ισπανία, ίσως την Τουρκία και ό,τι άλλο δω ότι είναι καλύτερο για εμένα». 

Για την Ακαδημία που δημιούργησε στην Ικαρία:
«Ναι, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε φέτος, μετά από τρία χρόνια που επισκέπτομαι το νησί. Κάνοντας αυτό το camp που μου έδωσαν την τιμή οι κάτοικοι του νησιού να πάρει το όνομά μου. Είχαμε δει ότι χώλαινε σε αυτό τον τομέα το νησί και ότι το μπάσκετ δεν υπάρχει στα ακριτικά νησιά. Ήταν ένα εγχείρημα που πιστεύω θα δώσει στα παιδιά τις βάσεις να μάθουν τα μυστικά να εξελιχθούν και με τη βοήθειά μου να καταφέρω να φέρω τον κόσμο πιο κοντά στο μπάσκετ. Η ομάδα είναι ο Πράμνος και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το όνομά της το πήρε από την ραχοκοκαλιά του νησιού, την οροσειρά και με την πολύτιμη βοήθεια του προέδρου του Κωνσταντίνου Φερούση και του στυλοβάτη του Ικαριώτικου μπάσκετ του Στέργιου Μυτιληνού πιστεύω θα γίνει εξαιρετική δουλειά για να αφήσουμε κάτι πίσω και να βοηθήσουμε τα παιδιά να έχουν καλύτερη εξέλιξη στο μέλλον τους μέσω του αθλητισμού, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο νησί». 

Για το πότε θα βρίσκεται στην Ικαρία:
«Το camp φέτος θα γίνει 1 με 21 Ιουλίου και σχεδόν όλες οι θέσεις είναι γεμάτες. Όλα τα παιδιά έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται και να γράφονται για την ακαδημία του χειμώνα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό και ευελπιστούμε όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουν και άλλοι για το νησί και το camp και θα μεγαλώνει και άλλο η προσπάθεια που κάνουμε για να αφήσουμε κάτι πίσω».