Φριντέτ: “Ο Καλάθης μου είπε τα καλύτερα”

Ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε πως πήρε όσες πληροφορίες ήθελε για τον Παναθηναϊκό από τον Νικ Καλάθη και εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 06:11
Ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε πως πήρε όσες πληροφορίες ήθελε για τον Παναθηναϊκό από τον Νικ Καλάθη και εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στους φιλάθλους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι έσπευσαν να τον καλωσορίσουν στην ομάδα τους, καθώς επίσης και στις προσδοκίες του, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Φριντέτ μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό: “Είχα κάποιες πολύ καλές προτάσεις, ενώ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Κίνα, Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για εμένα και στο παρελθόν, μίλησα με τον κ. Γιαννακόπουλο και τον κ. Μάνο, η προσέγγισή των οποίων ήταν εξαιρετική. Με έκαναν να θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και κλείσαμε μία σπουδαία συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ της Ευρώπης”.

Για τον κόσμο: “Είναι απίστευτοι. Μου έστελναν καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα μέσω των οποίων μου ζητούσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και φωτογραφίες με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Μου έδειξαν πόσο μεγάλο πάθος έχουν για την ομάδα τους. Φυσικά και είδα βίντεο στο youtube, είδα πολλά! Ο κόσμος ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Ελπίζω να δικαιώσω τις υψηλές προσδοκίες! Έχω δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι για να γίνω καλύτερος. Αυτό που μετράει είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να είμαι εγώ πετυχημένος αλλά η ομάδα”.

Για την κουβέντα με τον Νικ Καλάθη: “Γνωρίζω τον Νικ, είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήμασταν νεότεροι. Είναι ένα σπουδαίο παιδί κι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος έκανε εκπληκτικά πράγματα στην Euroleague. Πριν υπογράψω μίλησα μαζί του για το ενδεχόμενο να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα, το μπάσκετ και φυσικά τον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος!”.