Ουάιλι: “Τιμή μου να ανήκω στον Παναθηναϊκό”

Εμφανώς ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος υπογράμμισε πως ανυπομονεί να ενταχθεί στις προπονήσεις των “πράσινων”.

Εμφανώς ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος υπογράμμισε πως ανυπομονεί να ενταχθεί στις προπονήσεις των “πράσινων”. Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του “τριφυλλιού” για την υποστήριξη και τη θερμή υποδοχή τους, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, ο Ουάιλι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι μέλος μιας τόσο σπουδαίας και ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για την καριέρα μου».

Στη συνέχεια τόνισε για τους φιλάθλους του “τριφυλλιού”: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξη και την θερμή τους υποδοχή. Με τα μηνύματά τους με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα. Πέρσι, στον πρώτο μου αγώνα με τη Γκραν Κανάρια στην Euroleague αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η στήριξη του κόσμου προς την ομάδα. Παρότι επρόκειτο για εκτός έδρας παιχνίδι οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν περισσότερο από εκείνους της τότε ομάδας μου. Επίσης, στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν η αποστολή και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διέμενα και εγώ τις πρώτες μου μέρες εκεί. Με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο στήριζαν τους παίκτες, τον προπονητή καθώς και ο τρόπος που έμοιαζαν “δεμένοι” όλοι μαζί. Αυτά με έκαναν να καταλάβω πολλά για το μέγεθος της ομάδας».

Τέλος, ο Ουάιλι υπογράμμισε: «Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσω δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου ώστε να κερδίσουμε τίτλους τη νέα χρονιά. Αυτό που θέλω είναι να μπαίνω κάθε φορά στο γήπεδο και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Να φεύγω μετά τους αγώνες και να ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίζουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.