Ένωση Χολαργού - Κολοσσού με Λυκογιάννη "στρατηγό"

Στην Ρόδο δεν έγινε μια απλή εξαγορά ΑΦΜ, Χολαργός και Κολοσσός ένωσαν τις υγιείς τους δυνάμεις και μαζί θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη σελίδα της μπασκετικής ιστορίας του νησιού.
Δημοσίευση: 20/07/2019 - 13:55

Στην Ρόδο δεν έγινε μια απλή εξαγορά ΑΦΜ, Χολαργός και Κολοσσός ένωσαν τις υγιείς τους δυνάμεις και μαζί θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη σελίδα της μπασκετικής ιστορίας του νησιού. 

Οι μοναδικοί συνεπείς παράγοντες του Χολαργού από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έδωσαν τα χέρια με τους εδώ και πολλά χρόνια "μπασκετανθρώπους" της Ρόδου (Κουγιός - Χατζηλαζάρου) και με την επιστροφή του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της ομάδας, την αλλαγή γηπέδου και το αυξημένο μπάτζετ, θέλουν να φτάσουν τους "θαλασσί" όσο πιο ψηλά γίνεται! 

Η ανακοίνωση: 

"Η συνένωση του Κολοσσού με τον Χολαργό, για τη δημιουργία ενός νέου μπασκετικού μοντέλου, είναι γεγονός.  

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων συμφώνησαν σε όλα και η Ρόδος θα παραμείνει μια κυψέλη του μπάσκετ, αλλά και ο αγαπημένος προορισμός των φίλων του αθλήματος.  

Σε μια δύσκολη εποχή για το επαγγελματικό πρωτάθλημα, η σύμπραξη και η συνεργασία του Κολοσσού με τον Χολαργό, δίνει ελπίδα, όραμα και προοπτική για το μέλλον. 

Με σύγχρονες ιδέες, με εγγυημένο προϋπολογισμό, με νέο γήπεδο και πολλή όρεξη για δουλειά, το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα πιστεύουμε ότι θα συμβάλει - στο μέτρο του δυνατού - στην αναβάθμιση του Πρωταθλήματος, αλλά και θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μπασκετικού υβριδίου, με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, που αποζητά ο κόσμος. 

Στην προσπάθεια για το νέο αυτό ξεκίνημα και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, πέρα από τη συνεισφορά των παραγόντων της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών, ξεχωριστό ρόλο θα έχει και η τοπική κοινωνία. 

Κάτι αληθινά μεγάλο γεννιέται στη Ρόδο και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές, τις οποίες μόνο το αγαπημένο μας άθλημα μπορεί να προσφέρει".