Πάρτι πρόκρισης με την Καβάλα

Μια πολύ δυνατή προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καβάλα στον εξ αναβολής αγώνα για την 25η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι με ηγέτη και σκόρερ τον Παπανικολάου έφτασαν άνετα στη νίκη με 85-60

Μια πολύ δυνατή προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καβάλα στον εξ αναβολής αγώνα για την 25η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι με ηγέτη και σκόρερ τον Παπανικολάου έφτασαν άνετα στη νίκη με 85-60

Οι ερυθρόλευκοι με κεκτημένη ταχύτητα από τις σπουδαίες εμφανίσεις τους με τη Σιένα και την πρόκριση στο Finale 4 της Ευρωλίγκα, μετέτρεψαν το ματς με την Καβάλα σε παράσταση για ένα ρόλο. Πάρα το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν στη διάθεση τους, τους τραυματίες Ντόρσεϊ και Λο, έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού ο Κώστα Παπανικολάου ο οποίος σημείωσε νταμπλ νταμπλ(22 πόντους και 10 ριμπάουντ ) έχοντας εντυπωσιακά ποσοστά στα σουτ δυο και τριών πόντων (5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6/6 βολές)
Εντυπωσιακός όσο και ουσιαστικό για ακόμα ένα ματς και ο Κώστα Σλούκας ο οποίος είχε 16 πόντους με 3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Με όπλο τους την πολύ πιεστική άμυνα τον έλεγχο των ριμπάουντ και το γρήγορο παιχνίδι στον αιφνιδιασμό, ο Ολυμπιακός πήρε από το νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 25-7
Στο δεύτερο δεκάλεπτό του ματς, η Καβάλα κατάφερε να μαζέψει λίγο τη διαφορά με τους Νταμιάνοβιτς και Τέιλορ να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα, όμως οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 51-27, με τους Πρίντεζη Παπανικολάου και Σλούκα να σκοράρουν με εκπληκτικά ποσοστά.

Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο του ματς η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός έβγαζε τον ένα αιφνιδιασμό μετά τον άλλο, η διαφορά συνεχώς μεγάλωνε και η Καβάλα έδειχνε ανήμπορη να αντισταθεί στα κέφια που είχαν τα «πιτσιρίκια» του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 70-43, ενώ το τελικό 85-60 ήρθε απολύτως  φυσιολογικά βάση της εικόνας των δυο ομάδων στον παρκέ

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 51-27, 70-43, 85-60.

Διαιτητές: Αφεντουλίδης, Πουρσανίδης, Παντελίδης.

    Οι συνθέσεις:

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Άντιτς 4, Σπανούλης 3, Κέσελ 3 (1), Πελεκάνος 2, Γκετσεβίτσιους 5 (1), Γλυνιαδάκης 4, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 22 (2), Μάντζαρης 5 (1), Σλούκας 16 (2), Κατσίβελης.

ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Πρίφτης): Πάσαλιτς, Γκεοργκίεφ 3 (1), Αράπης, Αγγελόπουλος 10 (2), Νταμιάνοβιτς 14, Τέιλορ 12 (1), Στεφανίδης 6, Γεωργάκης 3, Κοστόφ 3 (1), Καραποστόλου 5 (1), Σίμτσακ 4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.