Επέστρεψε στον Κολοσσό ο Λυκογιάννης

Τον Μάιο ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε τον Κολοσσό, αλλά τον Ιούλιο συμφώνησε να τον αναλάβει ξανά για τα επόμενα δύο χρόνια.
Δημοσίευση: 21/07/2019 - 23:52
Τον Μάιο ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε τον Κολοσσό, αλλά τον Ιούλιο συμφώνησε να τον αναλάβει ξανά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της για τα επόμενα δύο χρόνια! Τον Μάιο του 2018 και ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Άρης Λυκογιάννης αποχαιρέτησε την ομάδα μας και στο τέλος ευχήθηκε "Εις το επανιδείν". 

Η μοίρα, αλλά και η θέληση των δύο πλευρών έβγαλε αληθινή την ευχή αυτή και ο προπονητής που αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ρόδου, επιστρέφει στους "θαλασσί". Την τετραετία 2014-2018 με τον έμπειρο προπονητή στο τιμόνι, ο Κολοσσός έζησε μεγάλες στιγμές, διατηρούνταν σταθερά στις υψηλές θέσεις του ελληνικού μπάσκετ και τις ίδιες –και ακόμη μεγαλύτερες- ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί του και στη νέα θητεία του. 

Το βιογραφικό και το έργο του 50χρονου κόουτς είναι γνωστό, όμως επιστρέφει στους "θαλασσί" με άλλο ένα... παράσημο, αφού τη σεζόν 2018/19 οδήγησε τον νεοφώτιστο Χολαργό στη συμμετοχή του στα play off της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Καλώς ήρθες πίσω Άρη Λυκογιάννη!"