Τζόνσον: “Θέλω να κατακτήσω τίτλους”

Ο Ουέσλεϊ Τζόνσον τόνισε πως έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους και έδειξε πως γνωρίζει αρκετά για τη νέα του ομάδα.

Ο Ουέσλεϊ Τζόνσον τόνισε πως έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους και έδειξε πως γνωρίζει αρκετά για τη νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα έχει συμπαίκτη των Νικ Καλάθη, τον οποίο γνωρίζει από τις ΗΠΑ, καθώς επίσης και του Τζίμερ Φριντέτ. Ο Τζόνσον μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική που έχει ανοίξει στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον του για εμένα. Παίζω όλα τα χρόνια στο NBA και η αλήθεια είναι πως ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Και με ιντρίγκαρε πάρα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει πρόταση από την Ευρώπη, από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφασή μου να πω το “ναι” και να αφήσω την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει τίτλους είναι κάτι που μου… τράβηξε το ενδιαφέρον και αυτό θέλω να κάνω κι εγώ». 

Για όσα ήξερε και όσα έμαθε για τους «πράσινους»: «Η αλήθεια είναι πως πριν φτάσει στα χέρια μου η πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Την ήξερα, την είχα ακούσει και ήξερα ότι παίζει σε αυτή ο Καλάθης. Τον ξέρω πολύ καλά τον Νικ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μετά την πρόταση συνέλλεξα πληροφορίες και έμαθα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ. Διάβασα για το τι έγινε την προηγούμενη σεζόν που η ομάδα είχε τον Ρικ Πιτίνο προπονητή και η αλήθεια είναι πως για να πάει ένας τέτοιος προπονητής σε μία ομάδα, υποδηλώνει και το στάτους της. Επίσης, έμαθα ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον Τζίμερ Φριντέτ. Εξαιρετικός παίκτης, τεράστιος σκόρερ, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Γενικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα υπάρξουν κάποια γνώριμα για εμένα πρόσωπα στην ομάδα, που θα με βοηθήσουν πάρα πολύ τις πρώτες μου ημέρες για την προσαρμογή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.