Γιατί έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ ο Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης χάρισε 60.000 € στην ΑΕΚ και έμεινε ελέυθερος. Οι κουβέντες του με τον νέο προπονητή της Ένωσης Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ο βασικός λόγος αυτής της απόφασης.
Δημοσίευση: 25/07/2019 - 13:16
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης άφησε χρωστούμενα 60.000 € στην ΑΕΚ και πήρε την ελευθερία του από την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του. Οι κουβέντες του με τον νέο προπονητή της Ένωσης Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ο βασικός λόγος αυτής της απόφασης. 

Η ΑΕΚ είχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Λαρεντζάκη και ομάδες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως δεν είχε προχωρήσει κάτι. Σε κουβέντα που είχε ο Έλληνας παίκτης με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, του έγινε γνωστό πως θα δωθεί προτεραιότητα αγωνιστικά, σε παίκτες που το συμβόλαιό τους δεν θα τελειώσει το προσεχές καλοκαίρι. 

Στον Λαρεντζάκη, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του με την Ένωση, αυτό του φάνηκε κάπως άδικο και ζήτησε από τον ατζέντη του να ξεκινήσει διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του. Από ένα συνολικό χρέος της ΑΕΚ της τάξης των 80.000€, ο Λαρεντζάκης πήρε 20.000 € και τα υπόλοιπα τα άφησε για να λυθεί το συμβόλαιό του.