Τσέρι: “Δεν ήμουν ο αδύναμος κρίκος”

Ο Ουίλ Τσέρι απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ήταν ο αδύναμος κρίκος.

Ο Ουίλ Τσέρι απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ήταν ο αδύναμος κρίκος. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ συμπλήρωσε πως το παιχνίδι του θα αποδείξει την αξία του στο μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού, τη συμμετοχή στην Α2, τον Τζίμερ Φρίντετ και τον Βασίλη Σπανούλη.

Αρχικά, ο Τσέρι τόνισε: “Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο”.

Στη συνέχεια, τόνισε για τη συμμετοχή των Πειραιωτών στην Α2: “Πάντα θέλεις να παίζεις στην κορυφαία λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης σε θέματα τα οποία πιστεύει η ομάδα ακράδαντα”.

Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού υπογράμμισε: “Η λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οιικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν”.

Σχολιάζοντας τη μετεγγραφή του Τζίμερ Φρίντετ στον Παναθηναϊκό είπε: “Ο Τζίμερ είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, αλλά ξέρεις ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη, σε σχέση με την Κίνα, έτσι περιμένω να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο χρόνο θα του πάρει”.

Τέλος, υπογράμμισε για τον Βασίλη Σπανούλη: “Θρύλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.