Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Προμηθέα ο Αδαμόπουλος

Η ομάδα της Πάτρας δεν κοιτάζει μόνο το παρόν, αλλά φροντίζει και για το μέλλον. Λίγες ώρες μετά την προσθήκη του Γιώργου Μπόγρη, ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πορμηθέα.

Η ομάδα της Πάτρας δεν κοιτάζει μόνο το παρόν, αλλά φροντίζει και για το μέλλον. Λίγες ώρες μετά την προσθήκη του Γιώργου Μπόγρη, ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πορμηθέα.

Ο 18χρονος φόργουορντ μετακόμισε στην Πάτρα το 2015 από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και στη διάρκεια αυτών των χρόνων που μεσολάβησαν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, που θα παραμείνει για 5η χρονιά στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας.

 Ο γεννημένος την 17η Μαρτίου 2001 στο Τραγανό Ηλίας, ύψους 2,01, power forward, ήρθε στον Προμηθέα το καλοκαίρι του 2015 από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και αναδείχθηκε από το πρότυπο Πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους». Κατέκτησε με τη φανέλα του Προμηθέα την 2η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων το 2016 και στο Πανελλήνιο Εφήβων το 2018, ενώ συμμετείχε ακόμα 3 φορές στην Τελική Φάση Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, όπου κατέλαβε 2 φορές την 4η θέση με τους Εφήβους (2017 και 2019) και 1 φορά με τους Παίδες (2017). Επίσης, αγωνίστηκε στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα 2014 (θυγατρική του Προμηθέα), με τον οποίο, φέτος, κατάκτησε ως αρχηγός της ομάδας, την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Επιπλέον, κατά την τετραετή παρουσία του στον Προμηθέα, κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Εφήβων και 2 Παίδων ΕΣΚΑ-Η».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.