"Δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άντρα και ως πατέρα" (pic)

Το μήνυμα του Ντελρόι Τζέιμς για τα χρήματα που του χρωστάει η ΑΕΚ.
Δημοσίευση: 31/07/2019 - 16:41
Μέσω των social media αποφάσισε να ζητήσει τα λεφτά που του οφείλονται από τους "κιτρινόμαυρους", σημειώνοντας πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου "δοκιμάζουν" τα... όρια του, ως άντρα και ως πατέρα. 

Από την «Ένωση» επιβεβαιώνουν πως χρωστούν έναν μισθό στον Τζέιμς, ο οποίος θα καταβληθεί άμεσα. 

Η ανάρτησή του στο Instagram:

«Τις δύο σεζόν που πέρασα στην ομάδα ήμουν επαγγελματίας και έδειξα αγάπη, τιμή και σεβασμό στους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. 

Ολοι υπογράφουμε συμβόλαια για ένα λόγο και αν ένας παίκτης δεν τηρήσει τους όρους, θα τιμωρηθεί από την ομάδα και η ομάδα θα δείξει μηδενικό δισταγμό σε αυτό.

Κάθε παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη του για το παιχνίδι και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του, στην οποία θέλει να προσφέρει. 

Έχω έναν γιο και ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν ΓΙΟ και τη βοήθεια και τη προσοχή που χρειάζεται, αλλά μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως πάροχο.

Οπως έγραψα στην αρχή απευθυνόμενος στην ΑΕΚ, ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. 

Παρακαλώ προσπαθήστε το κι εσείς να είστε το ίδιο και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. 

Και ξέρουμε ότι δεν θα το κάνατε στους δικούς σας. 

Ευχαριστώ».
Image removed.