Σε αναμονή Σαββίδη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το προβληματικό, λόγω χρεών και έλλειψης μεγάλου επενδυτή, μπασκετικό τμήμα του "Δικέφαλου" περιμένει την απόφαση του ιδιοκτήτη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ σχετικά με τη στήριξή του από αυτόν

Σε αναμονή της απόφασης του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τη στήριξη της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου είναι οι άνθρωποι της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται συγκεκριμένα με το τμήμα. Αυτό είναι το πόρισμα της συζήτησης που έγινε στο πλαίσιο της σημερινής (31/7) τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ.
Παρόντες σε αυτήν ήταν οι πρώην πρόεδροι, Μπάνε Πρέλεβιτς και Μιλτιάδης Κανώτας, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος από τον Α.Σ., ο νυν μεταβατικός πρόεδρος, Άρης Καρακούσης, τα μέλη και του τωρινού Δ.Σ., Χρήστος Καραμπέρης και Πόλυς Κατσιώρας, καθώς και ο Νίκος Σταυρόπουλος με τον Τέλη Ζουρνατσίδη.
Στη Γ.Σ. εκπροσωπήθηκε των 75,5% των μετοχών της ΚΑΕ και εγκρίθηκε ο ισολογισμός, με ταυτόχρονη απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης και η εκλογή νέων ορκωτών ελεγκτών.
Η συγκεκριμένη μεταβατική διοίκηση έχει θητεία ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2019, εκτός αν προκύψει κάποια εξέλιξη. Επίσης, στη Γ.Σ., έγινε και μια ενημέρωση για την αναπροσαρμογή του καταστατικού της εταιρείας μέχρι τις 31/12/19, με βάση το νέο αθλητικό νόμο.
Παρόντες ήταν και οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους γύρω από την κατάσταση του τμήματος. Ζήτησαν δε από τους διοικούντες να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της ομάδας μπάσκετ και τόνισαν ότι είναι είναι διαθέσιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια.
Να σημειωθεί ότι τέθηκε θέμα σχετικά με το άνοιγμα του χρέους της ομάδας κι όπως ειπώθηκε αυτό φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ -χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που έχει βάλει ως τώρα ο Ιβάν Σαββίδης. Το ποσό αντιστοιχεί σε παλιές οφειλές και χρέη προς το δημόσιο, με τους διοικούντες να τονίζουν ότι αναμένουν τη ρύθμιση των 120 δόσεων από την κυβέρνηση, ώστε να ενταχθεί η ομάδα σε αυτήν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.