Σανικίτζε: “Ανοικτός στην εξεύρεση λύσης”

Ο Γεωργιανός πρώην παίκτης του Άρη συναντήθηκε και σήμερα (1/8) με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και έδειξε διατεθειμένος να διακανονιστεί το χρέος των "κίτρινων" απέναντί του - Προτρέπει κι άλλους να κάνουν το ίδιο!

Ο Βίκτορ Σανικίτζε επισκέφθηκε σήμερα (1/8) το Αλεξάνδρειο και είχε μια δεύτερη συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο, για το θέμα του διακανονισμού των οφειλομένων του συλλόγου προς αυτόν, ποσό το οποίο έχει επιδικάσει στον Γεωργιανό πρώην -πλέον- παίκτη η FIBA. 
Μετά τη συνάντηση, ο Σανικίτζε προέβη σε σχετικές δηλώσεις, πιστοποιώντας ότι έχει καλή διάθεση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. “Είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω την ομάδα να άρει τα ban, ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Δημήτρη Γουλιέλμο και να διαπραγματευτώ την οφειλή που υπάρχει”.
Πρόσθεσε ακόμη ότι: “Θέλω να βρούμε μια λύση, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πρέπει να γίνουν κάποια βήματα. Είναι μια αρχή η δική μου υπόθεση και ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες.
Υπάρχει διάθεση και επιθυμία και από τις δύο πλευρές και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σε ό,τι αφορά στη δική μου περίπτωση, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία. Για τους άλλους παίκτες δεν μπορώ να μιλήσω εγώ.
Εγώ είμαι εδώ και αποδεικνύω στην πράξη ότι είμαι ανοικτός για να βρούμε μια λύση. Είναι δύο πλευρές που διαπραγματεύονται και προσπαθούμε να βρούμε μια συμφωνία”.
Για την σχέση που ανέπτυξε με τους φιλάθλους του Άρη είπε: “Εγώ είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό που έζησα στον Άρη με τον τραυματισμό μου και την στήριξη που πήρα από τον κόσμο. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν με τους τραυματισμούς. Εγώ σταμάτησα το μπάσκετ μετά από αυτόν τον τραυματισμό”.
Μιλώντας για τις υποθέσεις που έχει ο Άρης με άλλους παίκτες, ο Σανικίτζε αποκάλυψε ότι: “Θα πρέπει άμεσα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βρεθεί μια λύση. Έχω προσωπική επαφή και έχω μιλήσει και με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Επίσης και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορέσει να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης. Προσπαθώ να προτρέψω και τους υπόλοιπους παίκτες για να μπορέσει ο Άρης να λύσει αυτό το πρόβλημα”.
Ο Σανικίτζε είχε επαφή στο Αλεξάνδρειο και με το νέο προπονητή της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ ο Γουλιέλμος από τη δική του πλευρά τόνισε ότι θα ήταν καλό ο Γεωργιανός πρώην παίκτης να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη από άλλο πόστο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.