«Ψήλωσε» με Κώττα ο Ιωνικός Νικαίας

Στην απόκτηση του Θωμά Κώττα προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη ρακέτα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην απόκτηση του Θωμά Κώττα προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη ρακέτα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον Χολαργό, στον οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελώντας την έκτη φετινή προσθήκη της ομάδας του Στέργιου Κουφού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο σέντερ, Θωμά Κώττα.

Ο, ύψους 2.06, νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1996 και από πολύ νωρίς συστήθηκε στο κοινό της Basket League. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον ΠΑΟΚ (2011-16), με τη φανέλα του οποίου πήρε και τις πρώτες ευκαιρίες στην κορυφαία κατηγορία αλλά και σε ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ύστερα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Κώττας πέρασε μία διετία στο Ρέθυμνο (2016-18), πριν ακολουθήσει η περσινή του παρουσία στον Χολαργό. Ολοκλήρωσε την σεζόν 2018-19 αγωνιζόμενος σε 28 ματς πρωταθλήματος και μετρώντας 3.6 πόντους και 2.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Να σημειώσουμε πως ο νέος μας σέντερ υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Κ19 που τερμάτισε 4η στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015.

Θωμά, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.