Βεργίνης: Θα τα δώσουμε όλα με Παναθηναϊκό

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Δημήτρης Βεργίνης στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Αλεξάνδρειο» και υποσχέθηκε πως οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Δημήτρης Βεργίνης στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:00) στο «Αλεξάνδρειο» και υποσχέθηκε πως οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Πάντως, ο γκαρντ των «κιτρίνων» εξήγησε πως πρόκειται για μια αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο, για έναν επιπλέον λόγο. «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα καθώς ήμουν 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό και αυτό το διάστημα έμαθα πολλά, κέρδισα πολλά ως παίκτης ενώ έκανα και μερικές πολύ καλές φιλίες. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι σίγουρα αλλά εμείς θα μπούμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο», τόνισε μιλώντας στον «Libero 107,4». Βέβαια, πρόσθεσε πως «πιστεύω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας αλλά έχει δυσκολίες και δεν έρχονται πολλοί στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς θα παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θέλουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και είναι πλάι μας».

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα από τη φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς, όταν ρωτήθηκε για το πως αντιμετωπίζει ο Σέρβος κόουτς τα ματς με τους «κίτρινους», εξήγησε πως «Σέβεται πολύ τον Άρη και ξέρει ότι είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα. Εμείς για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αγγίξουμε την τελειότητα στην απόδοση μας. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη και ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει».

Εκτός αυτού όμως, μίλησε και για τον χθεσινό αγώνα με το Περιστέρι. «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ σοβαρή ομάδα
που έχει ένα σοβαρό προπονητή και παίζει ισορροπημένο μπάσκετ. Μπορεί να είχε ελλείψεις στο ρόστερ αλλά έπαιξε πολύ καλά, έπαιξε επιθετικό μπάσκετ ενώ εμείς δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και παίξαμε άσχημα σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα αλλά τελικά μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη», είπε. Επεσήμανε όμως, ότι όπως άλλες φορές έτσι και εχθές ο Άρης δυσκολεύτηκε απέναντι σε άμυνα ζώνης και κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και να προσπαθούμε πολύ σε κάθε αγώνα. Χθες ο κ. Πεδουλάκης χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και έπαιξε ζώνη αλλά εμείς έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Έχουμε ένα πρόβλημα απέναντι σε ζώνη, φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια και για αυτό ίσως μας έπαιξε έτσι το Περιστέρι. Οφείλουμε όμως να μάθουμε να αντιδρούμε καλύτερα γιατί όπως φαίνεται θα την ξαναβρούμε μπροστά μας και στην συνέχεια. Δεν είναι πάντως τόσο δύσκολο να διασπάσεις μια ζώνη, υπάρχουν πολλοί τρόποι και θα δουλέψουμε ώστε στην συνέχεια να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα πολύ καλύτερα».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του προπονητή του, ότι αν η ομάδα ήταν τόσο συγκεντρωμένη απο την αρχή του πρωταθλήματος θα ήταν πιο ψηλά, ο Βεργίνης συμφώνησε με τον Αλεξανδρή. «Έτσι είναι, αν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι από την αρχή θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση τώρα. Έχουμε μπροστά μας τώρα τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να καλύψουμε το έδαφος που χάθηκε ως τώρα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια στα τελευταία λεπτά και πρέπει να μάθουμε να το κερδίζουμε για να πάμε καλύτερα και πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η συγκέντρωση όλης της ομάδας στην διάρκεια των αγώνων», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.