Λινάρδος: «Η θέση μας είναι πολύ δύσκολη»

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας για το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στην Α1 τη φετινή σεζόν.

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας για το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στην Α1 τη φετινή σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων αναφέρθηκε στην πορεία του Ίκαρου στο πρωτάθλημα και τόνισε πως μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

«Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως τα περισσότερα από το ξεκίνημα της σεζόν.
Η αλήθεια είναι ότι η θέση μας έχει γίνει πολύ δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που η τύχη μας γύρισε την πλάτη και χάσαμε παιχνίδια στο τελευταίο σουτ. Ωστόσο δεν τα παρατάμε.
Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας. Αυτή τη στιγμή ο Ικαρος είναι η ομάδα που βρίσκεται αμέσως από πάνω μας με δυο νίκες διαφορά, ωστόσο ξέρουμε ότι ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν ότι βρίσκει ρυθμό. Θα ετοιμαστούμε και στο γήπεδο θα δείξουμε πόσο μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω» ήταν τα λόγια του Νίκου Λινάρδου.

Από την πλευρά του ο Φρανκ Έλεγκαρ ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Στην  πράξη θα φανεί πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να σταθούμε  απέναντι σε μια ομάδα που ισχυροποιήθηκε τον τελευταίο και το σίγουρο είναι ότι  διαθέτει μεγαλύτερο  βάθος από μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.