Πρίφτης: «Από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Πρίφτης.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός της Καβάλας με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τόνισε πως το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Α1 και διαθέτει  πολύ καλή επιθετική λειτουργία.  Παράλληλα υπογράμμισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ομαδικά προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Είναι μία δύσκολη αποστολή για εμάς, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πολύ καλή επιθετική λειτουργία, ταχύτατες εκτελέσεις και επιθετική πολυφωνία.
Στο γήπεδο του παίζει με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και έχει υψηλά ποσοστά στα μακρινά σουτ. Εκεί εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μη δώσουμε ελεύθερα σουτ και ειδικά σε συγκεκριμένους παίκτες και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, στόχος μας στην επίθεση είναι να παίξουμε ομαδικά, κοντά στις δυνατότητες μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι σοβαρή και παίζει πολύ γρήγορα. Για μας είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση για να το κερδίσουμε.
Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για δύο λόγους, αφενός για να κερδίσουμε μία εξαιρετική ομάδα, αφετέρου για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε, τόσο με τον Ίκαρο, όσο και με τον Ολυμπιακό και αφού εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μαθηματικά, να δούμε και κάτι παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.