Ομπράντοβιτς: «Να σεβαστούμε τον Κολοσσό»

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ο Κολοσσός κάνει την καλύτερη σεζόν του φέτος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι στη Ρόδο.
Θα πρέπει να τον σεβαστούμε ιδιαίτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα ταξίδι, το πρώτο από τρία συνεχόμενα, καθώς ακολουθούν αυτά στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη και στην Ιταλία για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι είναι το πρόγραμμα και το ξέρουμε. Πάμε εκεί για ένα δύσκολο, όσο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών ο Στράτος Περπέρογλου ανέφερε: «Ο αγώνας με τον Κολοσσό είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αθλητική ομάδα, της οποίας αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μην βρουν ρυθμό. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται στη βαθμολογία. Είναι καλή ομάδα και το έργο μας θα είναι δύσκολο.
 
Εμείς δουλεύουμε καλά, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να ανεβάζουμε στροφές συνέχεια. Οι δύο αγώνες με Κολοσσό και Άρη πολύ σημαντικά για εμάς, για να πάμε συγκεντρωμένοι και στην πρώτη μας αναμέτρηση για το Top16 της Ευρωλίγκας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.