Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπόατενγκ

«Νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τέθηκε ο Έρικ Μπόατενγκ, με τον Άργυρη Πεδουλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου.
Δημοσίευση: 10/01/2012 - 11:49

 «Νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου τέθηκε ο Έρικ Μπόατενγκ, με τον Άργυρη Πεδουλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου. Ο Βρετανός σέντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί (θλάση πέντε εκατοστών) στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (31/12) και είχε τεθεί αρχικά για 20-25 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, παραπονέθηκε εχθές το βράδυ για έντονους πόνους στο αριστερό πόδι και αμέσως διακομίσθηκε στο Ιατρικό Περιστερίου για εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν θρόμβωση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για 4 έως 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο άτυχος Βρετανός διεθνής θα παραμείνει στο Ιατρικό Περιστερίου μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.