Φραγκιάς: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Φραγκιάς με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Φραγκιάς με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Έλληνας τεχνικός του Κολοσσού χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ως γιορτή για τον κόσμο της ομάδας ενώ παράλληλα έχρισε ως φαβορί τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς:

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών  στην Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μία γιορτή για όλη τη Ρόδο.
Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κι αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Το σημαντικό για μας είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος αλλά και οι παίκτες αυτή την αναμέτρηση. Κανείς δεν θα πίστευε στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι θα έφτανε το τέλος του πρώτου γύρου και θα ήμασταν ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό.
Νομίζω ότι σ’ αυτό θα πρέπει να μείνει και ο κόσμος. Σίγουρα καμία ομάδα στον κόσμο δεν κατεβαίνει σ’ ένα παιχνίδι για να χάσει, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί, αφού είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις με παίκτες που έχουν αποδείξει την αξία τους, όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα».

Από την πλευρά του ο Στιβ Πάνος ανέφερε: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σ’ έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Η πορεία μας είναι εξαιρετική και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι.  
Είμαι σίγουρος ότι στο Βενετόκλειο θα έχει πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, από τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί. Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας για τη νίκη, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με βάση το πλάνο του προπονητή και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.