Ρίβερς: «Έδωσε καρδιά και ψυχή στην ομάδα»

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε την καρδιά και την ψυχή του στον Παναθηναϊκό Superfoods και πως οι «πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, για να το αφιερώσουν στη μνήμη του.

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε την καρδιά και την ψυχή του στον Παναθηναϊκό Superfoods και πως οι «πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, για να το αφιερώσουν στη μνήμη του. Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στη νίκη του «τριφυλλιού» στον τρίτο τελικό της σειράς των play off, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Ρίβερς δήλωσε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι για εκείνους. Έχασαν δύο σπουδαίους άνδρες της οικογένειάς τους. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου για εκείνους. Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι ταυτισμένη με την οικογένειά τους. Σημαίνει πολλά να είσαι μέρος της ομάδας. Θέλαμε να παίξουμε σκληρά, για να δοξάσουμε το όνομά τους. Αυτό κάναμε στον τρίτο τελικό».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τόνισε: «Φυσικά, αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι μια συγκινητική στιγμή. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι περίοδος γεμάτη θλίψη για εκείνους. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έδωσε την καρδιά και την ψυχή του για την ομάδα, για να φτιάξει αυτό που υπάρχει σήμερα. Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Παίξαμε για εκείνους. Ξέρουμε ότι το ίδιο σκεφτόταν και ο κόσμος».

Όσον αφορά στην εμφάνισή του στο συγκεκριμένο ματς τόνισε: «Είναι δύσκολο να καταφέρνεις κάτι συνεχόμενα. Προσαρμόζονται και προσαρμοζόμαστε. Δεν μπορούσα να βάλω τα τρίποντα, έπρεπε να βρω άλλον τρόπο για να βοηθήσω στο παιχνίδι. Στο Game 2 ξεκίνησα από την άμυνα. Στο Game 3 βοήθησα και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να βρεις την ισορροπία στη συνεισφορά σου στην ομάδα. Δεν έχουν να κάνουν όλα με το σουτ. Έχω αυτοπεποίθηση, πάντα θα έχω. Κάθε παίκτης θα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις το παιχνίδι σου».

Και συμπλήρωσε: «Όσο λιγότερα λάθη έχουμε και όσες περισσότερες ασίστ βγάλουμε, είναι σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα. Είναι καλό για εμάς, όταν όλοι μπαίνουν στο παιχνίδι. Είμαστε στους τελικούς, οφείλουμε να είμαστε αποφασισμένοι. Όλοι δείχνουν αποφασιστικότητα. Η ενέργεια κάνει τη διαφορά».

Ο Ρίβερς αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που έχει το «τριφύλλι» για να κατακτήσει το τρόπαιο: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είμαστε οι Γουόριορς, παίζουμε σε μια δύσκολη σειρά. Βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, θα επιστρέψουν. Παίζουν στην έδρα τους, θα βγουν για να “παλέψουν” και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, για μια “μάχη” 40′. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να “παλέψουμε” και εμείς. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Θέλουμε να πάμε και να παίξουμε. Κοιτάμε το παρόν, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′, για να κάνουμε τη δουλειά. Δεν ενδιαφέρομαι για τα φαβορί, αλλά για τα μαρκαρίσματα και για το ποιος παίζει με λιγότερα λάθη και περισσότερη ενέργεια. Δεν πηγαίνω σε ένα ματς σκεπτόμενος πως έχουμε το “πάνω χέρι”. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις».

Τέλος, ο Ρίβερς υπογράμμισε: «Νιώθω καλά από τα πλέι οφ της Euroleague και μετά. Ο πόνος στα νεύρα είναι κάτι που δεν ελέγχεις. Είναι ένα νεύρο στον αυχένα, που επηρεάζει τον ώμο και τον αγκώνα μου. Είναι πολλά, που ο κόσμος δεν λαμβάνει υπόψιν του. Δεν είναι εύκολο να ξυπνήσω και να πω ότι νιώθω καλά και να αρχίσω να σουτάρω. Δεν χρειάζεται, όμως, να σουτάρω τρίποντα για να είμαι μέρος του παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.