Τα φιλικά και το πρόγραμμα του Ρεθύμνου

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, καθώς και τα ματς που θα δώσουν ενόψει της νέας σεζόν γνωστοποίησαν οι Κρητικοί.
Δημοσίευση: 08/08/2019 - 15:44
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, καθώς και τα ματς που θα δώσουν ενόψει της νέας σεζόν γνωστοποίησαν οι Κρητικοί. 

Αναλυτικά:


«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 έχει ξεκινήσει. Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα προετοιμαστεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας ορίσει τη 12η Αυγούστου (17.30) ως την ημέρα εκκίνησης των προπονήσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας μας περιλαμβάνει συνολικά 8 φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Η πρεμιέρα των φιλικών αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου απέναντι στο Λαύριο εκτός έδρας, ενώ η επόμενη μέρα (31/8) περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στην ομάδα του NCAA, Oakland Golden Grizzlies.

Στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει ακόμη 2 δυνατά φιλικά κόντρα σε ΑΕΚ και Ιωνικό Νικαίας, αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ως την Ουγγαρία. 

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί για 2ησυνεχόμενη χρονιά στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Egis Kormend (είχε κατακτήσει το περσινό τουρνουά). Ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 21 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Λαύριο εκτός έδρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 31 Αυγούστου
Oakland Golden Grizzlies – Ρέθυμνο Cretan Kings

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός Νικαίας – Ρέθυμνο Cretan Kings

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ – Ρέθυμνο Cretan Kings

13-14 Σεπτεμβρίου
Ουγγαρία Διεθνές τουρνουά (2 αγώνες)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings».