Σκουρτόπουλος: «Δύσκολο ματς με τον Άρη»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπογράμμισε πως η επικείμενη αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον Άρη θα είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του.
Δημοσίευση: 01/04/2016 - 13:18
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπογράμμισε πως η επικείμενη αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον Άρη θα είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του. Ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ράιαν Χάροου.

Ο Σκουρτόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, αφού αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θεωρείται δεδομένη η είσοδος μας στα πλέι οφ. Μετά από τις πολλές αναποδιές και τις ατυχίες που είχαμε φέτος, τώρα έχουμε μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στην 8άδα μέσα από το ματς αυτό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με όση δύναμη έχουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η «ψαλίδα» έχει ανοίξει πολύ. Ο Άρης είναι μέσα στο γκρουπ των τεσσάρων καλών ομάδων που έχουν την οικονομική δυνατότητα και σαν σύνολο νομίζω ότι ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Από κει και πέρα το θέμα είναι πως θα αντιδράσουμε εμείς στην άμυνα που είναι το μεγάλο μας ελάττωμα. Θεωρώ πως θα έχουμε καλή επιθετική παρουσία. Τα ριμπάουντ και η άμυνα μέσα στο καλάθι θα είναι εκείνα που θα χαρακτηρίσουν το παιχνίδι. Στην έδρα μας έχουμε παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο και έτσι θέλουμε να είμαστε και αύριο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 

Τέλος, ο Ράιαν Χάροου υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Με νίκη εναντίον του Άρη νομίζω μπορούμε να φτάσουμε και στην 7η θέση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα και στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Ο Άρης είναι μία πολύ σκληρή ομάδα και νομίζω ότι και εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά. Το σημαντικό κομμάτι είναι η άμυνα. Έχουμε δείξει κατά καιρούς ότι μπορούμε να βάλουμε αρκετούς πόντους αλλά το σημαντικό είναι να παίξουμε άμυνα».