Συγκέντρωση συνιστά ο Φλεβαράκης

Συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά του αγώνα και καλή άμυνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά του αγώνα και καλή άμυνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ηλυσιακού τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται  σε ανοδική πορεία και ξεκαθάρισε πως αν οι παίκτες του δείξουν συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και παίξουν καλή άμυνα θα καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Η βαθμολογική θέση του Κολοσσού και τα αποτελέσματα που έχει φέρει, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλή χημεία, σταθερό κορμό Ελλήνων παικτών και τρεις καλούς ξένους, που προσφέρουν τα μέγιστα.

Η ομάδα μας ωστόσο είναι σε ανοδική πορεία και θεωρώ πως με συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, καλή άμυνα αλλά και ώθηση από τον κόσμο μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, να έχουμε δυνατό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του ματς και κυρίως να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία, απέναντι σε μία δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φλεβαράκης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαλιώτος ανέφερε: «Θέλουμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Κολοσσός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, όμως εμείς έχουμε τις δυνατότητες να τον κερδίσουμε.

Για μας είναι έξτρα κίνητρο ότι θα έρθουν στο γήπεδο παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο που επισκεφτήκαμε (8-15ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου) αφού θέλουμε να τους δείξουμε πόσο όμορφο άθλημα είναι το μπάσκετ, ώστε στο μέλλον να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν άλλες. κακοτοπιές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.