Εξελίξεις στο μπάσκετ του Άρη

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά ζητήματα της ΚΑΕ Άρης.

Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά  προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Δ. Γουλιέλμου, φέρνουν εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν την… επόμενη μέρα  της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Το τελευταίο διάστημα, είναι καθημερινές οι επαφές του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ με γνωστούς φίλους του συλλόγου που έχουν την πρόθεση και κυρίως την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν το τμήμα να βγει από το αδιέξοδο.

Το στοιχείο που πρέπει να τονιστεί μετά τις πρώτες ολοκληρωμένες επαφές μεταξύ των εμπλεκομένων, είναι ότι υπάρχει κλίμα σύμπνοιας και κατανόησης.

Η ομάδα έφτασε σε οριακό σημείο, τα περιθώρια επιπλέον βαθμολογικών απωλειών έχουν στενέψει και επειδή άπαντες αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, κάνουν ότι μπορούν ώστε να είναι σε θέση έκδοσης ανακοινώσεων τις προσεχείς ημέρες. 

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και διαμορφωθεί η νέα κατάσταση στα διοικητικά του συλλόγου, θεωρείται δεδομένη και η ενίσχυση του ρόστερ ώστε να καλυφθούν τα κενά που εντόπισε ο Σούλης Μαρκόπουλος και με τα οποία ήταν υποχρεωμένος λόγω της οικονομικής δυσπραγίας να πορευτεί μέχρι σήμερα.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.