ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Δεν υφίσταται θέμα Γιάνκοβιτς”

Οι "ασπρόμαυροι" διαψεύδουν ότι υπάρχει περίπτωση συμφωνίας με τον παίκτη - Προετοιμασία χωρίς Σχίζα για τον αγώνα με τη Falco (22/10) ο "Δικέφαλος"

Θέση σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς πήρε ο ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας τα σχετικά σενάρια περί απόκτησης του παίκτη. Η διοίκηση της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι “ασπρόμαυροι” σχολίασαν επ’ αυτού: “Προς ενημέρωση των φιλάθλων του #PAOK και για την αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων, να διευκρινίσουμε ότι για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν υφίσταται θέμα Γιάνκοβιτς”.
Στο μεταξύ, σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς από την Κυριακή (20/10) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα της διοργάνωσης, απέναντι στην Falco Szombathely, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (22/10) στις 19:00, στην Ουγγαρία.
Το κυριακάτικο πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος υποβλήθηκε χθες το πρωί σε εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη, έχει «κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο». Ο Σταύρος Σχίζας αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για 7-10 ημέρες, ενώ ξεκίνησε ήδη ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά (16:00) θα αναχωρήσει για τη Βιέννη κι από την πρωτεύουσα της Αυστρίας θα μεταβεί οδικώς στο Szombathely της Ουγγαρίας, όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη ο αγώνας με τη Falco.
Παρακάτω η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα Γιάνκοβιτς:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.