“Η διοίκηση θα κάνει πιθανόν κάποιες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί το τιμ”

ΟΙ δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού του Πανιωνίου, Χρήστου Κουτσούμπα μετά την πρώτη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη Basket League στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Ο  Χρήστος Κουτσούμπας ήταν στον πάγκο του Πανιωνίου ως υπηρεσιακός προπονητής και πανηγύρισε με τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της Νέας Σμύρνης την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στο Ρέθυμνο. 


Μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, στην αρχή των δηλώσεών του, είπε
: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα, όπου είχαμε και κάποιες αλλαγές, άλλαξε ο προπονητής μας. Προσπαθήσαμε τις λίγες μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε, να βάλουμε 1-2 καινούργια στοιχεία, να τους εμψυχώσουμε και να δουλέψουμε στην ψυχολογία τους”.


Είπε ακόμη
: “Είχαμε και την προσθήκη του Σάμουελς και προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι με λίγο διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και τα καταφέραμε”.


Συμπλήρωσε
: “Η αντίπαλη ομάδα ξέραμε ότι είναι επίσης σε δύσκολη θέση, όπως ήμασταν κι εμείς πριν τον αγώνα, μια ομάδα με κοινούς στόχους, η οποία όμως στηρίζεται αποκλειστικά στους ξένους, οπότε θεωρήσαμε ότι εκεί θα ήταν ένα κομμάτι που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Αμυντικά έπρεπε να βελτιωθούμε και νομίζω δείξαμε βελτίωση σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού”.


Πρόσθεσε
: “Όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, προσθέτοντας 2-3 κινήσεις, μέσα από τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των παικτών, προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε κάποια καλάθια στην επίθεση”.


Συμπλήρωσε
: “Αναφορικά στη συνέχεια για εμάς, ενώ είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολη. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε και πρέπει να βελτιώσουμε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και επίθεση”. 


Είπε ακόμη
: “Σήμερα είχαμε και τη βοήθεια του τεχνικού μας συμβούλου (σ.σ. Γιώργος Σκαραφίγκας). Από τη Δευτέρα (21/10) η διοίκηση θα κάνει πιθανόν κάποιες κινήσεις από όσο γνωρίζω ώστε να ενισχυθεί το τιμ και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε με κύριο σκοπό όσο πιο γρήγορα γίνεται να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες ώστε η ομάδα να νιώσει πιο καλά και να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.