Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τη Χριστίνα Θαλασσινίδου

Στο ημίχρονο του αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό έγινε η βράβευση της τεχνικής συμβούλου της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου.

Στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τη Χριστίνα Θαλασσινίδου μια αθλήτρια και προπονήτρια πλέον, σύμβολο της καλλιτεχνικής κολύμβησης. 

Η Θαλασσινίδου εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2004 μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και από τον περασμένο Μάρτιο είναι μέλος του προπονητικού team στο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΠΑΟΚ. 

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

“Στην κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου απένειμε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Άρης Καρακούσης μία αναμνηστική φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές της ομάδας.

Η τεχνική σύμβουλος του Δικεφάλου, η οποία είναι επικεφαλής του 1ου event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 13:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρο το Σωματείο για τη βράβευση! Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, ενώ δεν κρύβω πως συγκινήθηκα, ήταν ένα συναίσθημα που είχα να νιώσω χρόνια… Όσον αφορά το αυριανό event, είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα αφιερωμένη στο άθλημα και καλούμε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να γνωρίσουν το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης”.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου, εκτός από όλες τις άλλες σπουδαίες διακρίσεις της, μετράει τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες (1988, 1992, 2000 και 2004), έχοντας κατακτήσει την 6η θέση το 1992 στη Βαρκελώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.