Φλεβαράκης: «Να μετρήσουμε δυνάμεις κόντρα στον Παναθηναϊκό…»

Ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League, τόνισε πως είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μετρήσει δυνάνμεις κόντρα σ’ έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Δεύτερη διαδοχική σημαντική μα συνάμα και δύσκολη πρόκληση αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Μετά την Μπεσίκτας για το BCL αύριο η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, επιστρέφοντας στα του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στις 17.30 με μοναδικό πρόβλημα τις ενοχλήσεις του ΖεΚουάν Λιούις στον αριστερό αχίλλειο. «Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την δυναμική του και το πόσο ισχυρός είναι. Αντιμετώπισε ως τώρα τις δύο ομάδες που τον ακολουθούν σε μπάτζετ και είχε μέσο όρο, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πάνω από 100 πόντους. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο και τη δύναμη του αντιπάλου μας», εξήγησε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».
Στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης δούλεψε μαζί με τους παίκτες του πάνω στην τακτική εστιάζοντας στα της άμυνας κι ειδικά στον περιορισμό του Καλάθη, που λογίζεται ως ο ιθύνων νους του Παναθηναϊκού. Όπως εξήγησε ο κόουτς του ΠΑΟΚ: «Μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μας, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις απέναντι σε έναν ακόμη πολύ ισχυρό αντίπαλο, να δούμε πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε και φυσικά να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».
Και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα για να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων, να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια, κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν υπάρχει ο Νικ Καλάθης, που τα κάνει όλα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του. Είναι πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός, αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση».
Για να ολοκληρώσει: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωσή μας, με μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι που είναι και το βασικό ζητούμενο, να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, αποτελεί πάντα εξαιρετική βοήθεια η παρουσία του κόσμου. Είχαμε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα δύο μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια, είναι κάτι που μας άρεσε πολύ και αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε να δούμε και αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.