Πεδουλάκης: ”Μας λείπει ο Παππάς”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη κόντρα στον Προμηθέα πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ανάγκη από τέτοια ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Παππά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη κόντρα στον Προμηθέα πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ανάγκη από τέτοια ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Παππά.

”Δουλέψαμε σε κομμάτια που έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος παίξαμε με αλλαγές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Κάποια ματς θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια ειδικά σε διπλές εβδομάδες στην EuroLeague. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικό σκεπτικό. Είχαμε πει ότι θα δουλέψουμε στις αλλαγές σήμερα, γιατί δεν έχουμε αρκετές ώρες προπόνησης και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε”.

”Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και βγήκαμε στο ανοικτό γήπεδο. Το πολύ σημαντικό ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτό το κομμάτι ο Ντίνος έκανε πολύ σοβαρή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε κίνητρο για να έχουμε συνέχεια και να έχουμε rotation με κάποια παιδιά”.

Για τον Νίκο Παππά:

”Το παιδί βελτιώνεται και πρέπει να πάρει χρόνο σε τέτοια ματς πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για την EuroLeague, γιατί μας λείπει. Πρώτα να προσέξουμε όμως την υγεία του. Οι γιατροί θα μας δώσουν το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα σε σχέση με 2-3 εβδομάδες πριν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.