Με το μυαλό στον Μποχωρίδη οι "κίτρινοι" (pic)

Ο αρχηγός του Άρη θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες από την αγωνιστική δράση και ο Μαρκόπουλος κάνει σχέδια χωρίς τον έμπειρο περιφερειακό - Το συγκινητικό μήνυμα του Σλαφτσάκη στο φίλο του, Λευτέρη
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 19:42
Οι "κίτρινοι" για τους επόμενους δύο μήνες θα μάθουν να παίζουν χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο αρχηγός του Άρη είναι σε φάση ανάρρωσης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (10/10) στον αριστερό καρπό, οπότε ο Σούλης Μαρκόπουλος κάνει σχέδια για τα επόμενα παιχνίδια χωρίς τον έμπειρο περιφερειακό.

Εκτός από τον Μποχωρίδη, από τη σημερινή διπλή προπόνηση του Άρη απουσίαζε και ο Κώστας Βλάσιος, για δεύτερη μέρα στη σειρά, καθώς δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (13/10, 18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (11/10) μια φορά, το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά στον Μποχωρίδη, πάντως, συγκινητικό ήταν το μήνυμα που του έστειλε διά μέσου κοινωνικής δικτύωσης ο συμπαίκτης του, Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην κλινική μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Παναγιώτη Μπουτοβίνο.