Με το μυαλό στον Μποχωρίδη οι “κίτρινοι” (pic)

Ο αρχηγός του Άρη θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες από την αγωνιστική δράση και ο Μαρκόπουλος κάνει σχέδια χωρίς τον έμπειρο περιφερειακό - Το συγκινητικό μήνυμα του Σλαφτσάκη στο φίλο του, Λευτέρη

Οι “κίτρινοι” για τους επόμενους δύο μήνες θα μάθουν να παίζουν χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο αρχηγός του Άρη είναι σε φάση ανάρρωσης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (10/10) στον αριστερό καρπό, οπότε ο Σούλης Μαρκόπουλος κάνει σχέδια για τα επόμενα παιχνίδια χωρίς τον έμπειρο περιφερειακό.
Εκτός από τον Μποχωρίδη, από τη σημερινή διπλή προπόνηση του Άρη απουσίαζε και ο Κώστας Βλάσιος, για δεύτερη μέρα στη σειρά, καθώς δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (13/10, 18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (11/10) μια φορά, το απόγευμα.
Σε ό,τι αφορά στον Μποχωρίδη, πάντως, συγκινητικό ήταν το μήνυμα που του έστειλε διά μέσου κοινωνικής δικτύωσης ο συμπαίκτης του, Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην κλινική μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Παναγιώτη Μπουτοβίνο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.