Πολλά χαμόγελα στη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ (video)

Με το καλύτερο χαμόγελό τους εμφανίστηκαν στην επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Πυλαίας, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με το καλύτερο χαμόγελό τους εμφανίστηκαν στην επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Πυλαίας, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Αναλυτικά: “Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, έβαλαν για λίγο στην άκρη θέματα τακτικής και την προετοιμασία της ομάδας, φόρεσαν το καλύτερο χαμόγελο τους και τις νέες εμφανίσεις της σεζόν 2019-20 για την επίσημη φωτογράφιση και την καθιερωμένη media day.

Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι συνεργάτες του με τα κοστούμια της Male Affair που για μία ακόμη χρόνια υποστηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ως επίσημος προμηθευτής και αποκλειστικός χορηγός πολιτικού ιματισμού και οι καλαθοσφαιριστές με τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας σχεδιασμένες από την Errea, για δύο περίπου ώρες έγιναν μοντέλα, για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης για το πρωτάθλημα της EKO Basket League, αλλά και το Basketball Champions League που ξεκινά την επόμενη Τρίτη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης, ο Κώστας Φλεβαράκης και οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Το τι ακριβώς συνέβη στην επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ, μπορείτε να τη δείτε στην παρακάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.