Γουάιλι: “Βρίσκουμε την χημεία μας”

Τζόνσον, Ράις και Γουάιλι μίλησαν για το πόσο σημαντική είναι η περίοδος της προετοιμασίας και τον ρόλο που θα παίξει στο μέλλον. Αναφορά έκαναν ωστόσο οι τρεις Αμερικάνοι και στον κόσμο της ομάδας.

Τζόνσον, Ράις και Γουάιλι μίλησαν για το πόσο σημαντική είναι η περίοδος της προετοιμασίας και τον ρόλο που θα παίξει στο μέλλον. Αναφορά έκαναν ωστόσο οι τρεις Αμερικάνοι και στον κόσμο της ομάδας. 

Ο Τζόνσον αρχικά σχολίασε: 

“Ο Παναθηναϊκός είναι σύμβολο και ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά την ιστορία του συλλόγου και εμείς θα προσπαθήσουμε να την συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε τη χημεία της ομάδας και να την βγάλουμε στο παρκέ. Έχω ακούσει πολλά για το πάθος και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και δεν βλέπω την ώρα να το γνωρίσω από κοντά. Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά, ξέρω ότι όλοι ανυπόμονοι. Βέβαια όλοι είναι πιασμένοι τώρα, αλλά θα αξίζει τον κόπο στο τέλος”.

 Ο Ταϊρός Ράις υπογράμμισε: 

“Είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία που έχω να βρεθώ σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία. Θέλω να γράψουμε ιστορία, έχουμε καλή ομάδα, έναν εξαιρετικό προπονητή και θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, όχι μόνο να φτάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες, αλλά ίσως και σε κάτι παραπάνω”.

 Ενώ τέλος ο Γουάιλι:

“Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, είναι προνόμιο που ζω στην Αθήνα ένα μήνα τώρα και νιώθω ήδη πως ζω στην Ευρώπη ένα χρόνο! Η ομάδα βελτιώνεται, βρίσκει χημεία, ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά δουλεύοντας μαζί μας. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και με πολλή δουλειά θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.