Πεδουλάκης: “Έχουμε χάσει την απόλαυση”

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα του ομάδα και ο Μάνος Παπαδόπουλος μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη αναφέρθηκαν σ' αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα του ομάδα και ο Μάνος Παπαδόπουλος μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη αναφέρθηκαν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. 

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά: 

“Ο προπονητής δεν είναι νέος, είναι πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Είμαστε κάτω από την Ακρόπολη, γιατί η ομάδα είναι σύμβολο της Αθήνας. Η επιλογή των αθλητών έγινε προκειμένου η ομάδα που θα δημιουργηθεί να δώσει χαρά στους φιλάθλους μας. Αυτός είναι ο στόχος”.

 από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: 

“Έγινε μια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, υπό δύσκολες συνθήκες, και για την χώρα, και με την απώλεια των δύο μελών της οικογένειας, πράγμα που σημαίνει πως το βάρος επιμερίζεται περισσότερο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτό που συζητήσαμε με τον Μάνο Παπαδόπουλο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική με παιδιά τα οποία θα μπορούν να εξελιχθούν.

 Με αφορμή και την πορεία της εθνικής, πρέπει να σταματήσουμε να ανεβάζουμε μόνοι μας τους τόνους. Παίζουν και οι άλλοι και το μπάσκετ εξελίσσεται. Πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους, όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα. Έχουμε χάσει την απόλαυση. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα αγωνιζόμαστε, έχουμε νέα παιδιά που πρέπει να αφομοιώσουμε. Θα κρατήσουμε τα πρώτα 8΄΄ και θα προσπαθήσουμε να εξελίξουμε τα τελευταία 8΄΄, τα οποία κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός τα πλήρωσε στο φινάλε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.