Φλεβαράκης: “Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό του δεκαφάλου μίλησε για τα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτόν τον πρώτο αγώνα της προετοιμασίας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό του δεκαφάλου μίλησε για τα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτόν τον πρώτο αγώνα της προετοιμασίας. 

 «Μετά από λίγες μέρες προετοιμασίας, ειδικά σε συνθήκες 5-5, αποφασίσαμε να πάμε νωρίς σε μία διαδικασία φιλικών παιχνιδιών, για να δούμε κάποια πράγματα σε δράση και σε πραγματικές καταστάσεις. Είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας, αλλά θέλουμε να τα δουλέψουμε όλα πολύ, και στο βίντεο και στα φιλικά παιχνίδια, να χρησιμοποιούμε κάθε κατοχή για να βελτιωνόμαστε. Παρά το γεγονός ότι κάποια παιδιά από φυσική κατάσταση δεν είναι έτοιμα, προσπαθήσαμε να τρέξουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Είδαμε πράγματα πολύ χρήσιμα, είναι πολλά αυτά στα οποία θέλουμε βελτίωση, αλλά μου άρεσε το θετικό πνεύμα και η ομαδικότητα που έδειξαν τα παιδιά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κι αυτό είναι το θετικό που κρατάμε από αυτό το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.