Νόουλς: «Παίζουμε με πολλή ενέργεια και μεγάλη ένταση»

Τις εντυπώσεις του για τη μέχρι τώρα κατάσταση στον ΠΑΟΚ και τα πρώτα δείγματα γραφής κατέθεσε ο Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ του "Δικεφάλου".
Δημοσίευση: 21/09/2019 - 21:28

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Οχρίδας ήταν ο Ζέιν Νόουλς. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «Δικεφάλου» αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 16π. και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε ξεκινώντας την τοποθέτησή του από τη γενικότερη εικόνα για τους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα η ομάδα του: «Πιστεύω ότι ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλές επαφές και μας προετοίμασε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη. Ήταν ένα σπουδαίο τεστ και είναι καλό που πήραμε τη νίκη, αν και σε αυτό το στάδιο μαθαίνουμε περισσότερο από τα λάθη μας».

- Θεωρείς ότι αυτά τα εκτός έδρας φιλικά βοηθούν και στη χημεία της ομάδας, καθώς είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύετε όλοι μαζί για έναν αγώνα;

«Ακριβώς. Θα έρθουν πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην χρονιά και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε ενωμένοι. Όπως είπα και πριν, ήταν ένα σπουδαίο τεστ που μας βοηθάει στην προετοιμασία».

- Ποιές είναι οι σκέψεις σου για την ομάδα μετά από αυτά τα πρώτα πέντε φιλικά;

«Μου αρέσει η ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε πολύ κόσμο. Έχουμε πολλά διαφορετικά κομμάτια, που το καθένα φέρνει κάτι στο γήπεδο. Μπορούμε να προκαλέσουμε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους μας, αρχίζοντας από την ερχόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στην ομάδα, καθώς παίζουμε με μεγάλη ένταση».