Σακελλαρίου: «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό»

Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στον Άρη και παράλληλα ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, δήλωσε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.
Δημοσίευση: 21/09/2019 - 14:46
Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στον Άρη και παράλληλα ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, δήλωσε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

«Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα», αναφέρει το post του έμπειρου γκαρντ στον λογαριασμό του στο Instagram.


View this post on Instagram

Κάθε ομάδα που με εμπιστεύτηκε ήταν ένας μεγάλος σταθμός για μένα. Κάθε προπονητής που είχα ήταν ένας καθοδηγητής για μένα. Φεύγω από τον νταμπλούχο Ελλάδας και πηγαίνω στην ομάδα που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Και μόνο ότι θα φοράω τη φανέλα που κάποτε φόρεσε ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τον δάσκαλο Σούλη Μαρκόπουλο. Τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει ακόμα✊🏻🏀 #arisbc #basketball #arisbc19_20 #emperor

A post shared by 🚀Vaggelis Sakellariou,MD (@vsak_9) on