Σαλούστρος:”Ο κόσμος 6ος παίκτης μας”

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την προετοιμασία του Περιστερίου λίγο μετά την αποχώρηση του από την εθνική και παραμονή της βασικής προετοιμασίας της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την προετοιμασία του Περιστερίου λίγο μετά την αποχώρηση του από την εθνική και παραμονή της βασικής προετοιμασίας της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

”Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, γιατί είναι το πιο σημαντικό. Από εκει και πέρα, έχουμε μια μεγάλη σεζόν, καθώς συμμετέχουμε σε δυο διοργανώσεις και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες”.

”Η ομάδα μπαίνει σε μια άλλη λογική, καθώς είναι η πρώτη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, σήμερα θα κάνω την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την σκληρή δουλειά. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει ως τώρα από τον σύλλογο είναι οι καλύτερες δυνατές”.

”Έπαιξα και πέρσι ως αντίπαλος και το έχω καταλάβει. Στηρίζει το Περιστέρι και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας. Είναι ο έκτος παίκτης μας! Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να ανταποδώσουμε στον κόσμο την στήριξη του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.