Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θα παίζει μόνος του για τον τίτλο»

Την άποψη πως το φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα είναι τριών ταχυτήτων, στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αντίπαλο, όσον αφορά τον τίτλο, εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης.

Την άποψη πως το φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα είναι τριών ταχυτήτων, στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αντίπαλο, όσον αφορά τον τίτλο, εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του Κολοσσού, στο πλαίσιο των αφιερωμάτων του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην απουσία του Ολυμπιακού και ευχήθηκε υγεία σε όλες τις ομάδες και γεμάτα γήπεδα. 

«Καταρχάς να ευχηθώ υγεία σε όλους και ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται σε γεμάτα γήπεδα και δεν θα έχει βία. Δεν ξέρω κατά πόσο η δυναμική του νέου πρωταθλήματος θα είναι η ίδια με του περσινού, κυρίως λόγω της απουσίας του Ολυμπιακού. Πάντως, αρκετές ομάδες έχουν κάνει κινήσεις και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες.

Σίγουρα θα είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων και το φετινό. Ο Παναθηναϊκός θα παίζει μόνος του για τον τίτλο. Από ‘κει και πέρα, ΑΕΚ, Προμηθέας Πάτρας και Περιστέρι θα είναι ένα ξεχωριστό γκρουπ που θα παλέψουν για τις θέσεις 2-4. Το τελευταίο γκρουπ, αποτελείται από ομάδες ενισχυμένες με φιλοδοξίες.

Ο Ήφαιστος έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό και θα είναι δυνατός, ενώ Ηρακλής και Ιωνικός έρχονται με τη δυναμική της πολυετούς απουσίας τους, ενώ έχουν και αρκετό κόσμο. Ερωτηματικό αποτελούν οι ΠΑΟΚ και Άρης, καθώς έχουν αργήσει να κάνουν κινήσεις και από ‘κει και πέρα, θα είναι οι ομάδες που θα έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.