Θέλει να πλησιάσει τους νέους το Περιστέρι

Λίγο πριν το πρώτο ανοικτό φιλικό του, το Περιστέρι έκανε... άνοιγμα στην νεολαία της περιοχής.

Λίγο πριν το πρώτο ανοικτό φιλικό του, το Περιστέρι έκανε… άνοιγμα στην νεολαία της περιοχής. 

«Άνοιγμα στη νέα γενιά των φίλων του Περιστερίου και του μπάσκετ έκανε αντιπροσωπεία του ΓΣΠ, την παραμονή της επίσημης πρώτης εμφάνισης της ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Γάιος Σκορδίλης, Βασίλης Ξανθόπουλος και Τζαμάρ Μπράιον Μπλέικ επισκέφθηκαν το 9ο Γυμνάσιο Περιστερίου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΓΣΠ Γιώργο Παρδακίδη και τον βοηθό team manager της ομάδας Άκη Παπακωνσταντίνου.

Μίλησαν με τους μαθητές για το μπάσκετ και το Περιστέρι, τους πρόσφεραν προσκλήσεις για αγώνες της ομάδας και έδωσαν ως αναμνηστικό στη διευθύντρια του σχολείου τη φανέλα της περυσινής επιτυχημένης σεζόν με υπογραφές όλων των παικτών.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Περιστερίου για το διεθνή φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” (Πέμπτη 19/9, 19:00).

Πρόκειται για το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της ομάδας μπροστά στο κοινό της και μάλιστα με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο (πρωταθλητής Αδριατικής λίγκας και φέτος συμμετοχή στην Ευρωλίγκα), που έχει στις τάξεις του γνωστά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ (Στράτο Περπέρογλου, Τζέιμς Γκιστ και προπονητή τον Μίλαν Τόμιτς).

Στο ημίχρονο του αγώνα, το Περιστέρι θα τιμήσει έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του, τον Όντι Νόρις, 25 χρόνια μετά το τελευταίο του ματς με τα κυανοκίτρινα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ώρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.