Μπεστ: «Είμαι έτοιμος! Ανυπομονώ ν’ αρχίσω τη δουλειά»

Πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα αποκάλυψε ο νέος Καναδός γκαρντ του ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: 03/09/2019 - 14:27

Τις σκέψεις του για τη σεζόν που ανοίγεται μπροστά του με εντελώς νέα δεδομένα στην καριέρα του μοιράστηκε ο Άαρον Μπεστ. Ο Καναδός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινώντας από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή σου να δεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ; «Καθόλου! Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα και θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

- Έχεις εμπειρία από το Basketball Champions League. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη διοργάνωση;

«Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Έχω παίξει στο Basketball Champions League τόσο με τη Juventus όσο και με τη Ludwigsburg και είναι μια σπουδαία ευκαιρία να ανταγωνιστείς σπουδαίες ομάδες από όλη την Ευρώπη. Νομίζω ότι η συμμετοχή μας στη διοργάνωση θα μας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα».

- Υποθέτουμε πως ήταν μια δύσκολη στιγμή για σένα όταν έμαθες ότι δεν θα είσαι στο Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Από την άλλη βρήκες την ευκαιρία να υπογράψεις με τον ΠΑΟΚ και να γνωρίσεις έγκαιρα τους νέους σου συμπαίκτες…

«Είναι πάντα ωραίο να εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Ο Καναδάς είναι γεμάτος ταλέντο και έτσι δεν νιώθω άσχημα που κόπηκα, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου. Κατά κάποιο τρόπο με βόλεψε που δεν βρέθηκα στην Κίνα, καθώς μπόρεσα να υπογράψω άμεσα με τον ΠΑΟΚ».

- Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για τη συνέχεια της διοργάνωσης;

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στη διοργάνωση και μία από τις δυνατές ομάδες είναι η Εθνική Ελλάδας. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια».

- Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου εντός και εκτός παρκέ;

«Αγαπώ το μπάσκετ και την οικογένειά μου!»

- Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Είμαι έτοιμος! Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά!»