Έπεσαν στα δύο τα “κίτρινα” ban

Ακόμη ένα απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA μείον στη διάρκεια της σημερινής (17/9) ημέρας για τους "κίτρινους", που συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες για το ρόστερ

Έχει πάρει φόρα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και σβήνει το ένα μετά το άλλο τα απαγορευτικά των μεταγραφών που έχει επιβάλει στους “κίτρινους” η FIBA. Έτσι, στη διάρκεια της σημερινής (17/9) ημέρας οι διοικούντες το σύλλογο κατάφεραν να μειώσουν κατά δύο τα ban και πλέον να απομένουν ακόμη δύο για να απελευθερωθεί εντελώς ο σύλλογος και να μπορεί να κινηθεί όπως θέλει στο μεταγραφικό παζάρι.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι απομένουν δύο ακόμη απαγορευτικά από τα συνολικά οκτώ που είχε επιβάλει στο σύλλογο. Για το ένα από τα δύο, αυτό του Μάικλ Τζένκινς, ίσως χρειαστεί να παρέμβει η FIBA ορίζοντας ως εγγυήτρια για τα χρήματα του παίκτη την ΕΟΚ, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα τελικά για τον Άρη.
Με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά στο επίπεδο των ban, οι διοικούντες την ομάδα εξακολουθούν να κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι και να αναζητούν παίκτες από την ξένη αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ. Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, οι υπάρχοντες παίκτες συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση, χωρίς κάποιο πρόβλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.