Η αντίστροφη μέτρηση των ban συνεχίζεται…

Στα τρία έπεσε ο αριθμός των απαγορευτικών μεταγραφών, που έχει επιβάλει η FIBA στην ΚΑΕ Άρης και πλέον οι "κίτρινοι" ευελπιστούν ότι θα είναι σε θέση να έχουν συμπληρωμένο ρόστερ στο ξεκίνημα της σεζόν

Μάχη με το χρόνο, με βάση πάντα τα οικονομικά της δεδομένα, δίνει η ΚΑΕ Άρης ώστε να καταφέρει να σβήσει και τα οκτώ ban που της έχει επιβάλει η FIBA μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, για να κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Σήμερα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έσβησε ένα ακόμη από τα οκτώ συνολικά κι έτσι οι “κίτρινοι” είναι αντιμέτωποι τρία εναπομείναντα.
Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει τονίσει σε πρόσφατη τοποθέτησή του ότι τα απαγορευτικά μεταγραφών θα σβήσουν και η ομάδα θα έχει δικαίωμα μεταγραφών ξένων παικτών, οπότε προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση. Μέχρι τώρα έχουν κλείσει πέντε υποθέσεις, για τις οποίες είναι ενήμερη η FIBA, γι’ αυτό κι έχει αφαιρέσει αυτά τα ban. Μένουν άλλα τρία, όμως, και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον. Η ομάδα μπορεί να προπονείται με ξένους παίκτες, με τους οποίους έχει συμφωνήσει και βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όμως, θα έχει δικαίωμα να τους εντάξει επισήμως στο δυναμικό της μόνο αν “καθαρίσει” τα ban. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.