Πήρε το “θρίλερ” ο Παναθηναϊκός (video)

Ο Προμηθέας έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό και φανέρωσε τις αδυναμίες του, όμως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια (69-71) από την Πάτρα και να κατακτήσει το “Orange Trophy”.

Ο Προμηθέας έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό και φανέρωσε τις αδυναμίες του, όμως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια (69-71) από την Πάτρα και να κατακτήσει το “Orange Trophy”.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, οι «πράσινοι» βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ διαβασμένο αντίπαλο, ο οποίος είχε προσαρμόσει την άμυνα του πάνω στον Τζίμερ Φριντέτ. Το σχέδιο του Προμηθέα πήρε άριστα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και οι Πατρινοί κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα την κατάσταση, έχοντας ουσιαστικά αποκόψει τα επιθετικά «όπλα» του αντιπάλου.

Στην επανάληψη, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ανεβάσει την ένταση στην άμυνα του και πολύ γρήγορα άλλαξε το σκηνικό της αναμέτρησης. Ντεσόν Τόμας και Γιώργος Παπαγιάννης ανέλαβαν πρωτοβουλίες στην επίθεση και οι «πράσινοι» ανέλαβαν τα «ηνία» (46-53), την στιγμή που ο Προμηθέας είχε χάσει τελείως τον ρυθμό του (6 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο).

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, με τον Ράις να αναλαμβάνει και εκείνος δράσης στην επίθεση, προηγήθηκε με +8 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Προμηθέας αντέδρασε και με σημείο αναφοράς ξανά την άμυνα του έκανε το παιχνίδι «θρίλερ». Στις βολές, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αλάνθαστοι με Τόμας και Φριντέτ και διά πυρός και σιδήρου κατάφεραν να φύγουν νικητές (69-71) από την Πάτρα. 

MVP του τουρνουά και κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντεσόν Τόμας με 23 πόντους (6/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές, 7 ριμπάουντ). Πολύ καλή παρουσία και από τον Ράις με 15 πόντους (5/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ασίστ), σε αντίθεση με τον Φριντέτ που έδειξε εγκλωβισμένος και (1/4 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 8/8 βολές).

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 40-33, 46-53, 69-71


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.