Πρώτη προπόνηση για Σαρικόπουλο

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί και λίγο αργότερα βρέθηκε στο PAOK Sports Arena, όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του. 

Όπως αναφέρεται στο paokbc.gr: 
Ο Ζήσης Σαρικόπουλος συμμετείχε στο απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας που περιελάμβανε ασκήσεις μπάσκετ στο γήπεδο και ειδική προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης υπό την επίβλεψη του γυμναστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Βασιλείου.

Μετά το τέλος της πρώτης του προπόνησης με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Σαρικόπουλος σχολίασε στο paokbc.gr «Παρά το γεγονός ότι έχω κάνει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, μπορώ να πω ότι και το κλίμα μου άρεσε, αλλά και η επαφή που είχα με τους προπονητές και όλα τα παιδιά. Όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είμαι αισιόδοξος και εάν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά, να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, να προσαρμοστούν γρήγορα και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στις μεγάλες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Την Κυριακή (1/9) η ομάδα έχει ρεπό, ωστόσο η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τους πρώτους ξένους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στις 15:20 αναμένεται στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Zane Knowles, ενώ το ίδιο βράδυ, στις 20:35, θα αφιχθεί o Adam Smith.

Το βράδυ της Δευτέρας (2/9 στις 20:35) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο JeQuan Lewis.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.