Ο Άρης επενδύει στη Nouvelle Vague

Οι "κίτρινοι" υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Κώστα Βλάσιο, που αποτελεί μέλος της εφηβικής ομάδας του συλλόγου, αλλά και των μικρών Εθνικών ομάδων
Δημοσίευση: 17/08/2019 - 11:02
Ο Άρης επενδύει στη νέα γενιά, ετοιμάζοντας την ομάδα του μέλλοντος. Προβίβασε στην πρώτη ομάδα τον έφηβο Κώστα Βλάσιο, υπογράφοντας μαζί του πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο παίκτης αποτελεί μέλος του εφηβικού τμήματος του συλλόγου, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (17/8) η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

"Ο Κώστας Βλάσιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες “άσος” βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον “δένει” για τα επόμενα χρόνια με τους “κίτρινους”".

Ο 18χρονος παίκτης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της "κίτρινης" ΚΑΕ: "Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Νιώθω τον Άρη σαν "σπίτι" μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά εν όψει της νέας σεζόν και να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα".