Έστειλε τον Μωραΐτη στον Κολοσσό η ΑΕΚ (photo)

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Μωραΐτη στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Δημοσίευση: 17/08/2019 - 09:59
Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Μωραΐτη στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του  και θα επιστρέψει στην Ένωση το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόοδός του. Ο Μωραΐτης δεσμεύεται έως το 2022 με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης παραχωρείται σήμερα (17/08) στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού, έπειτα από συμφωνία, που συνήψε με τη ροδιακή ΚΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης υπήρξε το πρώτο «project» του αναπτυξιακού Προγράμματος της Διοίκησης της αναγέννησης, που το 2015 αποφάσισε να επενδύσει στα  νιάτα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ,  πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με τα οποία κατήγαγε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στις επιτυχίες των Ανδρών της ΑΕΚ.

Πρόδηλο είναι, ότι θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται ενδελεχώς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΒC”.

Το σχετικό ποστάρισμα: