Περιμένει Κρόφορντ ο Άρης

Οι "κίτρινοι" θέλουν να ενεργοποιήσουν... βόμβα εν όψει της νέας σεζόν, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας παίκτη με αξιοσημείωτη θητεία στο NBA

Παίκτη από το NBA θέλουν να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους οι “κίτρινοι” εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, τον Τζόρνταν Κρόφορντ, στον οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έκανε πρόταση συνεργασίας και περιμένει την απάντησή του.
Ο Κρόφορντ μέτρησε στο ΝΒΑ 294 παιχνίδια συνολικά. Έχει μέσο όρο καριέρας εκεί 12,2 πόντους. Είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93 μέτρα και πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ. Έγινε ντραφτ το 2010 στο Νο27 και έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Χοκς, τους Ουίζαρντς, τους Σέλτικς, τους Ουόριορς και τους Πέλικανς. Πέρασε και από την G-League, όπως και από την Κίνα. Τη σεζόν 2015-16 ολοκλήρωσε στο κινέζικο πρωτάθλημα με 43,1 πόντους μέσο όρο. Σε έναν αγώνα σημείωσε 72 πόντους!
Στο ΝΒΑ έχει ρεκόρ παραγωγικότητας 41 πόντους με την φανέλα των Ουόριορς το 2014 κόντρα στους Νάγκετς.
Την περασμένη σεζόν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Έμεινε έξω στο πρώτο μισό της περιόδου, κόπηκε από την Άλμπα Βερολίνου πριν υπογράψει συμβόλαιο και στις αρχές του 2019 υπέγραψε στην Ναχαρίγια με την οποία είχε 18 πόντους μέσο όρο σε πέντε μόλις αγώνες. Αποχώρησε από εκεί και συνέχισε στην Κίνα, στη ομάδα της Σιντσουάν για άλλα πέντε παιχνίδια με κάτι παραπάνω από 30 πόντους μέσο όρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.