«Βομβάρδισε» την Ούνιξ ο Παναθηναϊκός (video)

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και με τον Τζίμερ Φριντέτ να σκοράρει από... παντού (31π. – 5τριπ.), ο Παναθηναϊκός επικράτησε 94-76 της Ούνιξ Καζάν στην Πάτρα.

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και με τον Τζίμερ Φριντέτ να σκοράρει από… παντού (31π. – 5τριπ.), ο Παναθηναϊκός επικράτησε 94-76 της Ούνιξ Καζάν στην Πάτρα.

Οι «πράσινοι» μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς τους Καλάθη και Παπαπέτρου, ωστόσο, σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ειδικά επιθετικά και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Κορυφαίος για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δεινό σκόρερ. Εξαιρετική παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και από τον Ουέσλι Τζόνσον με 16 πόντους. Στους 20 σταμάτησε ο Ντεσόν Τόμας, ενώ εντυπωσιακός στο κομμάτι της δημιουργίας ήταν ο Ράις με 11 ασίστ.

Από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε θετική παρουσία (8π., 2ριμπ. 2ας), σε αντίθεση με τον Καϊμακόγλου, που έμεινε χαμηλά. 

Στον τελικό του «Orange Trophy» ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Προμηθέα, ενώ η Ούνιξ θα διεκδικήσει την τρίτη θέση κόντρα στην FMP.

Τα δεκάλεπτα: 35-25, 40-35, 69-64, 94-76.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.