Λάνγκφορντ: “Ήθελα να μείνω στην Αθήνα”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπογράμμισε πως η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και την εφετινή σεζόν ήταν αυτή που τον οδήγησε να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπογράμμισε πως η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και την εφετινή σεζόν ήταν αυτή που τον οδήγησε να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός παίκτης, ο οποίος έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα, για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πως είχε επαφές με ομάδες της Euroleague, πριν απαντήσει θετικά στην Ένωση.

Αρχικά, ο Λάνγκφορντ τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για το αν ήταν εύκολη η απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: “Πολύ εύκολο. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Euroleague αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Mου άρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το “ναι” ήταν μονόδρομος”.

Επίσης, τόνισε για το ρόλο του ηγέτη που θα έχει στην Ένωση: “Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου αλλά με το στυλ παιχνιδιού μου. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εγώ θέλω να δείξω την φυσιολογική εικόνα μου”.

Παράλληλα, ο Λάνγκφορντ συμπλήρωσε: “Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει”.

Τέλος, ο Αμερικανός παίκτης τόνισε για το αν είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ: “Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.